top of page

THIOSPOT

Ефективна и безопасна линия от дермокозметични продукти за редуциране интензитета на кожни хиперпигментации.

thiospot.png

Меланинът е пигмент на кожата, който се синтезира вследствие на стимулация на меланоцитите от ултравиолетовата светлина. Меланоцитите са локализирани в най-дълбокия слой на епидермиса (базален слой). Синтезът на меланин протича в меланоцитите, започвайки с аминокиселината тирозин.Този биохимичен процес е оксидативен по своята същност и протича в две фази: ензимна фаза (където е необходимо наличие на кислород и ензиматирозиназа) и неензимна фаза (единствено необходимо е наличие на кислород). Когато синтезът на меланин е нарушен поради хормонални, генетични фактори, възпаление, ултравиолетова радиация и др., се формират хиперпигментации с прекомерно натрупване на меланин.

Продуктите Thiospot са безопасни и ефективни с цел редукция на интензитета на кожни хиперпигментации по  лицето и тялото. Разработени са за лечение на локализирани и дисеминирани хиперпигментации с меланинов произход по лицето, шията, ръцете и другите части на тялото.

НАУЧНИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПОЛЗИ

ЗА ПАЦИЕНТА

  • МОДУЛИРАТ СИНТЕЗА НА МЕЛАНИН

       Действат едновременно върху ензимната и неензимна фаза на синтеза на меланин.

  • ПРЕМАХВАТ ВЕЧЕ ОБРАЗУВАНИЯ МЕЛАНИН, ЛОКАЛИЗИРАН НА ЕПИДЕРМАЛНО НИВО

       Епидермалното клетъчно обновяване се ускорява, водейки до отпадане на клетките, съдържащи вече               образувания меланин.

  • ПРЕДПАЗВАТ ОТ ПОВИШАВАНЕ НА ИНТЕНЗИТЕТА НА ХИПЕРПИГМЕНТИРАНЕ

  • АНТИОКСИДАНТНО ДЕЙСТВИЕ

       Предпазва и противодейства на увреждането в резултат на оксидативен стрес.

ПРОДУКТИ

bottom of page