top of page

Лаборатории TEOXANE

Динамичната естетика на бъдещето!

Мадам Валери Топен създава лаборатории TEOXANE в Женева през 2003 г. с кристално ясна визия: да задоволи непрекъснато развиващия се естетичен пазар с високоефективни авангардни продукти, базирани на строги научни изследвания. Днес фокусът остава непроменен. Ние сме посветени на проектирането и производството на дермални филъри с хиалуронова киселина и продукти за грижа за кожата, като прилагаме водеща в бранша експертиза и стандарти за високо качество. Въз основа на константен ангажимент за постоянни иновации и удовлетворение на пациентите, ние засилихме присъствието си в повече от 80 страни по света. TEOXANE е утвърден като отвърден лидер в естетичната медицина и грижа за кожата, предлагайки ефективни решения на дерматолози по целия свят, помагайки на жените и мъжете, които искат да изглеждат и да се чувстват отлично по всяко време.

142946904_3650779428291610_8696115481910

ФИЛЪРИ

TEOSYAL® е холистична гама филъри с хиалуронова киселина, създадени и произведени при оптимални изисквания за безопасност и високо качество в лаборатории TEOXANE, Женева. Тази всепризната линия е биоразградима и изработена с 100% неживотински произход и хиалуронова киселина, която е силно биосъвместима, предлагайки на пациентите незабавни и дълготрайни резултати.

1stMAY_eshop-mobile.png

КОЗМЕТИКА

Уникалната линия за грижа за кожата на TEOXANE е перфектно адаптирана и допълваща  професионалните естетични процедури. Създадена е въз основа на напредналата изследователска дейност на швейцарската лаборатория. Първокласните ни продукти успокояват кожата. Имат мощно хидратиратиращо, 

ревитализиращо и антиейдж действие. 

Свържете се с нас за безплатна бизнес консултация.

Медицинско лице ли сте?
Изберете продукт/и
БЛАГОДАРИМ ЗА ЗАПИТВАНЕТО!
bottom of page