top of page

LIP UNIQUE

Най-добрата гама от дермални филъри за подчертаване на перфектните ти устни.

#oneinabillion

#LipUnique

ТВОИТЕ УСТНИ СА УНИКАЛНИ

ОТРАЗЯВАТ ЛИ ТВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ?

ДАЙТЕ НА УСТНИТЕ СИ УНИКАЛНОСТТА, КОЯТО ЗАСЛУЖАВАТ!

 

Всички ние мечтаем да имаме перфектни устни, отразяващи нашата идентичност. Красиви, добре оформени, меки, пищни, пухкави, изтънчени, освежени, готови за целувки...

ВСИЧКИ УСТНИ СА УНИКАЛНИ!


Красивите устни могат да ни дадат онзи малък заряд на увереност и самочувствие, от който се нуждаем.

Не всички сме доволни от формата на устните си. Те рядко са точно такива, каквито бихме искали да бъдат, а с напредването на възрастта се променят -  изтъняват се, губят обема и закръглеността си, а контурите се размиват. Често поради тези промени, когато се погледнем в огледалото, начинът по който изглеждаме отвън не отразява начинът по който се чувстваме отвътре.

ПОДЧЕРТАЙ ИДЕНТИЧНОСТТА НА УСТНИТЕ СИ

TEOXANE ИМА ТОЧНИЯ ПРОДУКТ ЗА ТВОИТЕ УСТНИ

Всяка усмивка е уникална и има своите индивидуални потребности. Това е и причината TEOXANE да създаде набор от дермални филъри и козметичен продукт, отговарящи на индивидуалните нужди на нашите устни. Вашият естетичен дерматолог ще направи оценка на вашата усмивка и ще избере перфектната комбинация от продукти, за да постигнете желания резултат.

 

Независимо от възрастта, личността или желания резултат, който търсите, вашият лекар ще персонализира терапията, избирайки най-добрите филъри с хиалуронова киселина (HA), за да подобри зоната. В допълнение, нашият [3D] Lip ще добави успокояващ, хидратиращ и подхранващ ефект.

 

ПОИСКАЙТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ОТ ВАШИЯ ЛЕКАР

ГАМА LIP UNIQUE

TEOXANE RHA 1_RGB_BD.jpg

TEOSYAL RHA® 1

За третиране на фини бръчки по лицето, шията и деколтето.
TEOXANE RHA 2_RGB_HD.jpg

TEOSYAL RHA® 2

За третиране на умерени бръчки в горната част на лицето като глабела, чело и пачи крак или за придаване на обем на устните и/или подобряване на контура им.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: TEOSYAL RHA® 2 съществува и без индикация на устните, наличността на продукта зависи от регистрацията. Моля, свържете се с местния дистрибутор.

TEOXANE RHA 3_RGB_HD.jpg

TEOSYAL RHA® 3

За третиране на дълбоки бръчки по лицето като назолабиални гънки, вертикални линии на устните, дълбоки линии и гънки, уголемяване на скулите и за възстановяване на формата на лицето.

 

ЗАБЕЛЕЖКА: TEOSYAL RHA® 3 съществува и без обозначение на устните, наличността на продукта зависи от регистрацията, моля свържете се с местния дистрибутор.

TEOXANE RHA_KISS_ETUI_RVB.tif

TEOSYAL RHA® KISS

За фино, динамично оформяне на устните с малко количество гел.
TEOXANE PURESENSE KISS - rvb - BD.tif

TEOSYAL PURESENSE KISS®

Специално създаден за подобряване на устните и техния контур.
 
ЗАБЕЛЕЖКА: Наличен и без лидокаин.
jgj.png

[3D] Lip

Неустоими, хидратирани и красиви устни само с една стъпка - това е възможно с последната иновация от Teoxane – [3D]Lip! Съобразен с размера на малка чанта, за да имате сочни устни където и когато пожелаете.
Може да поръчате, тук!

Научете повече

99087817_1845831662219539_12530279151472
bottom of page