top of page

LIPOACID

Завършена и поливалентна грижа против стареене,

която се грижи за кожата както отвън, 

така и отвътре

10.png

Продуктите LIPOACID са базирани на ефикасността на липоевата киселина.Тя е субстанция, която нормално присъства в човешкото тяло и е един от най-потентните антиоксиданти, използвани в дермокозметиката. SYNCHROLINE още през 1997г. въведе първия продукт с липоева киселина за дерматологична употреба. От тогава бяха проведени различни клинични изследвания, които позволиха оптимизиране на антиоксидантните свойства на субстанцията. Това доведе до разработване на продукти с по-висока ефективност, безопасност и максимален ефект в контрола на процеса на стареене. Така, по пътя на знанието, се стигна до системата Lipoacid – поливалентна грижа против стареене, която се грижи за кожата на повърхността, но и в дълбочина.

Липоевата киселина играе важна роля в процеса на хранене на клетките.Също така неутрализира хиперактивността на различни видове свободни радикали. Има и способността да възстановява антиоксидантната активност на Vitamin С и Е в случаите, когато те вече са инактивирани. Липоевата киселина, в зависимост от концентрацията, в която се използва, може да контролира продукцията на меланин. В някои случаи Vitamin C проявява прекомерна активност и започва да играе ролята на прооксидант (генератор на свободни радикали). В тези случаи липоевата киселина действа като регулатор и нормализира тази хиперактивност, възстановявайки антиоксидантните свойства на Vitamin С. Когато липоевата киселина се комбинира с цистеин, се стимулира продукцията на глутатион, един от най-ефикасните антиоксиданти в нашето тяло.

НАУЧНИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПОЛЗИ

ЗА ПАЦИЕНТА

Системата LIPOACID е предназначена за превенция и/или противодействие на признаците на стареене – от умерена (започвайки от 25-годишна възраст) до тежка степен на увреда (над 60-годишна възраст).

ПО-РАВНОМЕРЕН ТЕН НА КОЖАТА

Модулирането на продукцията на меланин води до хомогенизиране на цвета на кожата и превентира развитието на хиперпигментации.

СПЕЦИФИЧНО АНТИ-ЕЙДЖ ДЕЙСТВИЕ

Блокира формирането на свободни радикали, поддържа фиброзните (колаген) и аморфните (хиалуронова киселина) структури на кожата и така предпазва от формиране на нови фини линии и бръчки.

ПРОДУКТИ

bottom of page