top of page

TERPROLINE

Специфично действие върху трофизма на кожата с цел повишаване на биохимичните ѝ свойства.

TERPROLINE.png

Продуктите от серията TERPROLINE подобряват цялостния естетичен вид на кожата и най-вече нейните тонус и еластичност. Имат доказано действие при употреба след медицински интервенци като: химичен пилинг, лифтинг, блефаропластика, липосукция и др.

Биомеханичните свойства на кожата зависят от количеството фиброзни и аморфни съставки на кожата. В процеса на стареене на кожата се модифицира структурата на колагена, намаляват количествата на хиалуронова киселина и неструктурни протеини като фибронектин. Клинично доказано е, че комбинацията от стимулатор и три прекурсора на биосинтеза на колаген, хиалуронова киселина и фибронектин видимо подобряват биомеханичните свойства на кожата. В продуктите TERPROLINE се съдържат прецизна комбинация от хетерозиди на asiatic и madecassic acid (стимулиращи агенти), както и acetylglucosamine (прекурсор на хиалуроновата киселина), редуцирана ензимна фракция на fibronectine (прекурсор на същата макромолекула) и proline linoleate (прекурсор в синтеза на колаген). Добавянето на EGF (epidermal grow factor) в уникална комбинация от активни съставки (TERPROLINE EGF) осигурява продукт с изявени стимулиращи и регенеративни свойства, ускоряващ възстановяването на кожата.

НАУЧНИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПОЛЗИ

ЗА ПАЦИЕНТА

Продуктите TERPROLINE са насочени специфично към пациенти с кожа с понижени биомеханични параметри. Директното и прецизно действие върху трофизма на кожата ги превръща в идеално средство за възстановяване на кожата при редица кожни проблеми.

  • КОЗМЕТИЧНИ ИНДИКАЦИИ

       Интензивно подобряване на еластичността и тонуса на кожата на лицето и тялото.

       Ефективно подобрение на бръчки, причинени от загуба на еластичност на кожата.

       Обновяване на епидермалния слой.

  • МЕДИЦИНСКИ ИНДИКАЦИИ

       Продуктите се препоръчват за подобрение и потенциране на естетичния резултат след редица                         интервенции.

  • ДЕРМАТОЛОГИЯ

       Преди/след химически пилинг, лазерни терапии и дермабразио.

       Соларна еластоза.

  • ПЛАСТИЧНА ХИРУРГИЯ

       Лифтинг на лице, липосукция, блефаропластика и др.

 

  • ОБЩА МЕДИЦИНА

       Повишава устойчивостта на кожата, която е подложена на постоянно триене и може да се ползва с цел           превенция образуване на язви и декубитални рани.

       Подобрява вискоеластичните свойства на кожата след изгаряне.

       Инхибира ретракцията на белези.

ПРОДУКТИ

bottom of page