top of page

SYNCHROVIT

Синхронизирано действие на витамини срещу средно до

тежко изявени признаци на хрони- и фотостареене

9.png

Продуктите SYNCHROVIT са предназначени за контрол на средно до тежко изявени белези на фотостареене. Ефектът им се базира на иновативни комбинации от различни витамини (витамин А и Е в Synchrovit Face и Synchrovit EL Eyes & Lips), витамини и ензими (аскорбинова киселина и SOD - супероксид дисмутаза в Synchrovit C) в комбунация с цинк. Витамините имат различни биохимични функции, включително тази на антиоксиданти, медиатори на клетъчните процеси и регулатори на клетъчния растеж и диференциация. Локалното добавяне на витамини може да забави стареенето и да предотврати редица заболявания, ускоряващи процеса на стареене.

 

Линията продукти Synchrovit е разработена да противодейства на процеса на стареене на няколко различни нива, комбинирайки различни видове витамини.

Vitamin A (Retinol) ускорява клетъчнатарегенерация на епидермиса, противодействайки на епидермалното уплътняване. Също така стимулира продукцията на нов колаген и глюкозаминогликани.
Молекули, като Vitamin C, E и Zinc, са мощни антиоксиданти, които ефективно инхибират увредата на клетъчните мембрани от различни видове свободни радикали.
Vitamin C също така стимулира образуването на нови колагенови влакна и хиалуронова киселина, подобрявайки състоянието на дермалния матрикс.

НАУЧНИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПОЛЗИ

ЗА ПАЦИЕНТА

Продуктите SYNCHROVIT са предназначени за почистване и терапия на кожа със средна до тежка степен на стареене. Могат да бъдат комбинирани и с други средства за ревитализация, хидратация и повишаване на тонуса и еластичността на кожата.

РЕМОДЕЛИРАНЕ НА ЕПИДЕРМИСА И ПОДОБРЕНА АНТИОКСИДАНТНА ЗАЩИТА СРЕЩУ РАЗЛИЧНИТЕ ПРИЗНАЦИ НА СТАРЕЕНЕ

Повърхността на кожата се ремоделира. Резултатът е значително изглаждане на бръчките, по-сияйна и по-гладка кожа. При нанасяне продуктите оставят приятно усещане, а кожата остава по-мека и нежна.

АВАНГАРДНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ОПТИМАЛНА КОЗМЕТИЧНА ЕФИКАСНОСТ И ПОНОСИМОСТ

Високата поносимост и ефикасност на продуктите Synchrovit се дължи на иновативните системи за доставка на активните съставки.Тези системи предпазват структурата на активните съставки, повишават тяхната ефективност и удължават ефекта им. Технологиите, използвани за създаването на продуктите Synchrovit, са специално разработени с цел потенциране ефекта на активните съставки, повишаване на бионаличността им и проникване в по-дълбоките слоеве на кожата.

ПРОДУКТИ

bottom of page