top of page

SYNCHROCELL

Специфична дерматокозметична терапия за третиране на целулит и отоци по долните крайници.

SYNCHROCELL.png

SYNCHROCELL Cream е разработен, за да подобри  естетичното състояние на кожата, характеризиращо се с наличие на целулит. Подходящ за приложение при изразена оточност на долните крайници.

Целулитът е кожен проблем, характеризиращ се с формиране на агломерати отадипоцити, свързани помежду си с мрежа от колагенови фибри (микронодули). Когато процесът се развие, микронодулите се групират в макронодули. В резултат от този процес кожата губи своята гладкост и визуално се определя като "портокалова кожа". Друга основна причина за развитието на това кожно състояние е недостатъчната микроциркулация в тези участъци.Синхронизираната активност на diosmin и acetylglucosamine коригира несъвършенствата на кожата с целулит.

НАУЧНИ

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ПОЛЗИ

ЗА ПАЦИЕНТА

SYNCHROCELL Cream е разработен, за да подобрява естетични състояния на кожата, характеризиращи се с наличие на целулит. Съдържанието на диосмин го прави изключително подходящ за приложение при изразена оточност на долните крайници. Олеозомната технология осигурява продължително отделяне на активните съставки. SYNCHROCELL Cream е идеален за употреба при масажи. Редовната употреба гарантира премахване на усещането за тежест в областта на подбедриците, поради изключителния дренажен ефект на продукта.

ПРОДУКТИ

bottom of page