top of page

ПИЛИНГ ПРЕЗ ЛЯТОТО? МОЖЕ, АКО Е PQAge

ЛЯТОТО Е СЪЮЗНИК НА КРАСОТАТА НИ И ОТСКОРО Е ПРИЯТЕЛ С ЕДНА ОТ НАЙ-

ЖЕЛАНИТЕ ПРОЦЕДУРИ ЗА ПОДДЪРЖАНЕТО НА ИДЕАЛНАТА КОЖА – ПИЛИНГА. СРЕЩАТА С ДЕРМАТОЛОГА Д-Р МАРИЕЛА ХИТОВА НИ УБЕДИ В ТОВА. ВОДЕЩ СПЕЦИАЛИСТ В ОБЛАСТТА НА ДЕРМАТОЛОГИЯТА, ВЕНЕРОЛОГИЯТА, ДИАГНОСТИКАТА И ЛЕЧЕНИЕТО НА КОЖНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, КАКТО И В ОБЛАСТТА НА ЕСТЕТИЧНАТА ДЕРМАТОЛОГИЯ, ОТ 2013 ГОДИНА В СЪДРУЖИЕ РЪКОВОДИ И ЧАСТНА ДЕРМАТОЛОГИЧНА КЛИНИКА. Д-Р ХИТОВА РАБОТИ С PQAGE ОТ САМАТА МУ ПОЯВА И ТВЪРДИ, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ГО ЗАМЕНИ С НИЩО ДРУГО.

 

Д-р Хитова, казвате, че имаме зелена светлина през цялата година да се подлагаме на SHR епилация, Clear Lift, пилинг. Иновационният PQAge с какво се отличава от познатите досега процедури?

Ексклузивната комбинация от активни компоненти прави PQAge абсолютно неагресивен пилинг, който може да се използва целогодишно. Той съдържа трихлороцетна киселина в концентрация между 30-35%, стабилизиран урея пероксид 2-5%, между 1-5% коензим Q10 и коджикова киселина 5-10%, като оказва силно регенериращо действие върху дълбоките слоеве на дермата.

Можем ли да комбинираме този пилинг с други процедури?

Разбира се, доколкото летният период е подходящ за активно третиране на кожата. Трябва да имаме предвид, че решението за прилагане на каквато и да било неинвазивна терапия се взема след едно добре почистено лице.


Колко време след пилинг може да бъде възстановена обичайната грижа за кожата и нанасянето на грим например?

При процедурата с пилинга PQAge не се наблюдава обичайното зачервяване и залющване на кожата и лицето е изключително спокойно. Грим може да бъде нанесен два часа след третирането. Срокът между две процедури трябва да е най-малко една седмица.


За кого е подходящ пилингът PQAge? Има ли възрастови ограничения или индикации, при които не е препоръчителен?

Летният пилинг има обичайните изисквания както всички останали пилинги - преценява се спрямо състоянието на кожата и особеностите на заболяването. Избягва се при екземи, розацея, псориазис, пустулоза, пресни рани. Не съществуват възрастови ограничения.


Подходящ ли е PQAge за заличаване на белези и стрии?

Разбира се, той е идеален за летния период, когато не искаме да прекъсваме цикъла от процедури, предвидени по програма. Това е от особено значение, защото стимулите при заличаване на стрии, както и при всичко останало, са много важни - системно, по-малко, разнопосочни, но с една цел.


Широко разпространено мнение е, че най-добрият сред пилингите е лазерният. Как PQAge го конкурира?

PQAge се позиционира идеално на сцената на пилингите и няма как да бъде изместен, повярвайте ми! От първия момент на появата му работя с него и не ме е разочаровал. Той дава възможност да не се прекъсва лечението целогодишно и отговаря на очакванията за най-доброто, най-новото, най-ефективното. А моите пациенти ми се доверяват безусловно. Не крия, че лазерният пилинг е един от безспорните ми фаворити. Но за него предлагам да изчакаме още няколко месеца - лято е! Дотогава имам на разположение PQAge и съм спокойна.

142 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page