top of page

TEOXANE - нов бюти тренд

Козметиката на бъдещето е в настоящето. Целта на специално формулираната швейцарска марка е да удължи и подсили ефекта от естетичните процедури.


ШВЕЙЦАРСКО КАЧЕСТВО В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА


Съвременната дерматология навлезе в нова ера и чудесата, доскоро постижими единствено в клиники и естетични центрове, вече се случват у дома. Лидерът в производството на дермални филъри, лаборатории Teoxane, бяха сред първите, които подчертаха, че естетичните процедури не се прилагат самостоятелно и изискват подготовка и поддръжка преди и след процедурата. Адекватната грижа у дома е ключов фактор за добрите резултати. Успехът не е случаен, тъй като брандът е профилиран в разработването на формули за попълване на бръчки на основата на хиалуронова киселина. А за успешното им сътрудничество с най-добрите дерматолози говори фактът, че са продали над шест милиона филъра Teosyal в целия свят. От опита с нея вече знаем, че това не е поредната козметична марка, даваща редица обещания. Това, което я отличава от всички останали, е, че ги изпълнява. Основната разлика е във формулите на продуктите, които са базирани на инжекционните форми и разчитат на патентованата RHA технология. В зоната на нанасяне RHA (еластична хиалуронова киселина) образува резервоар и формира плътна хидратираща матрица, вследствие на което активните съставки се освобождават постепенно, задържайки водата по-дълго време и подобрявайки хидратацията на кожата.

 

ЗА ОПИТА СИ С КОЗМЕТИК TEOXANE СПОДЕЛЯ ЕСТЕТИЧНИЯ

ДЕРМАТОЛОГ Д-Р ЕЛЕОНОРА ВАЛЯНОВА ОТ ХИЛ КЛИНИК:


„Пациентите ми често се съветват с мен какви продукти за домашна грижа да ползват. След естетична процедура с хиалуронови филъри препоръчвам козметиката на Teoxane. Широката гама серуми и кремове ми дават възможност да подбера и предложа подходящ за всеки отделен тип кожа продукт. Има кремове с подчертано подхранващо действие, такива с ревитализиращ и реструктуриращ комплекс, антипигментен ефект или матираща структура. Основното преимущество на формулите е, че използват еластична хиалуронова киселина, позната от филърите, която хидратира в дълбочина, има антиейдж и стимулиращи колагенезата свойства. Те са с висока концентрация на активни съставки, но в същото време не „тежат“ на лицето, бързо попиват и имат приятна текстура. Употребата им видимо подобрява и удължава ефекта от естетичните процедури.“





52 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page