top of page
header-logo.png

Защо Agnes?

През годините на непрестанни усилия за предоставяне на иновативно и стабилно решение на лекари и пациенти, AGNES се превърна в един от най-динамичните и иновативни разработчици на RF базирана на енергия енергия система за естетично и медицинско лечение. Разработване на собствена система и протоколи за лечение Нашата мисия е да осигурим удовлетворението на лекарите и възможността за успех и растеж на нашите партньори. 

sub0201_img01.jpg
sub0201_img02.jpg

Характеристики

РЧ Система 1MHz, Монополярна и Биполярна

Квадратната форма на вълната свежда до минимум отклонението на енергията към съседните тъкани и максимизира ефективността на доставката на радиочестотна енергия.

Безопасност и Резултати

Agnes е оборудвана със система за проверка на безопасността на микроизолираната игла. Микроизолацията и иглата предпазват епидермиса от изгаряния на кожата. Дължината на изолацията и иглата е резултат от анатомично и клинично проучване от години. Просто следвайте лесните за изпълнение протоколи за лечение и прогностиката винаги ще бъде предвидима и управляема.

sub0201_img03.jpg

Механизъм

AGNES използва стабилна и ефективна технология на RF на базата на механизъм за електрокоагулация и електротермолиза. AGNES фокусира своята RF енергия върху определна точка в тъканта, като се има предвид анатомичната структура на кожата. Микроизолираната игла се използва за предаване на енергията за разрушаване на определени тъкани като мастните жлези при лечение на акне.

AGNES-Treatment.jpg

Игли

Има девет различни типа микроизолирани игли AGNES и всеки клас има различна дължина на изолация за съответната специфична употреба. Тази гъвкавост и прецизност правят AGNES истински иновативно и уникално устройство, което е в състояние да третиране успешно множество области и индикации.

AgnesRF_Needles.png

Спецификации

모노폴라-66x300.png

Накрайник

Монополярният накрайник се използва за RF микронидлинг процедури. Той оборудва микроизолираните игли като електрод за доставяне на радиочестотна енергия в целевите зони за третиране. Ергономичният размер на самия накрайник го прави гъвкав и маневрен за осигуряване на максимален контрол. Накрайникът се превръща в инструмент за артистичност на лекаря.

Камера

Agnes RF разполага с камера за проверка на иглата, за да изследва иглата преди и по време на процедура, за да гарантира безопасността на пациента.

Заземяваща пластина

Заземяващата пластина служи за затваряне на веригата на импулсната енергия от монополярния електрод до пациента.

Педал

Педала включва устройството, за да освободи импулса на радиочестотната енергия, съответстващ на настройките, определени от потребителя. 

sub0201_img12 (1).jpg

За повече информация относно нашето устройство, игли, наконечник или достъп до затворено съдържание, моля, свържете се с нас, за да поискате допълнителна информация.

bottom of page