top of page
Alma_logo_2018_edited.png

ALMA LASERS

Alma е глобален иноватор на лазерни, светлинно базирани, радиочестотни, плазмени и ултразвукови решения за естетичния и хирургичния пазар. Ние даваме възможност на практикуващите да предлагат безопасни и ефективни процедури, като същевременно позволяваме на пациентите да се възползват от най-съвременните, клинично доказани технологии и лечения.

 • Instagram
 • Facebook
 • YouTube
TEOXANE-H-BL-blanc.png

TEOXANE

TEOSYAL® е пълна гама дермални пълнители с хиалуронова киселина, създадени и произведени при оптимални изисквания за безопасност и високо качество в нашите лаборатории в Женева. Тази всепризната линия дермални филъри е изработена от 100% неживотински произход и биоразградима хиалуронова киселина, която е силно биосъвместима, предлагайки на пациентите незабавни и дълготрайни резултати.

Уникалната линия за грижа за кожата TEOXANE Cosmeceuticals е перфектно адаптирана и допълва професионалните естетични процедури, създадени с помощта на високите постижения на швейцарската наука. Нашите първокласни продукти помагат да се поддържат резултатите от подобни процедури, като същевременно успокояват кожата, както и хидратират и ревитализират кожата. Появата на общи признаци на стареене ще бъде допълнително намалена.

 • Instagram
 • Facebook
SYNCHROLINE_logomarchio-circolare_CMYK l

SYNCHROLINE

SYNCHROLINE линия от продукти, способни да отговорят на повечето проблеми, които могат да бъдат открити в дермокозметичната и дерматологичната област, характеризиращи се с поредица от важни квалифициращи елементи: научност, пълнота, простота на управление.

EnerPeel® е различен от другите пилинги, тъй като използва патентован разтвор на носител, който ограничава активността на киселината, докато не попадне в кожата; това не буферира киселината, за да намали нейната активност, вместо това носителите на EnerPeel® поемат 2 до 3 пъти повече киселинни молекули през роговия слой по по-равномерен начин, отколкото при стандартните разтвори, ускорявайки се през кожата, подобрявайки нейната активност.

 • Instagram
 • Facebook
zimmer-aesthetics-logo (2).png

ZIMMER AESTHETIC

С над 50 години история, Zimmer MedizinSysteme се превърна във водещ производител на системи за физио терапия в Европа. Иновативни кардиологични продукти, продукти за диагностига и естетични продукти. 

Научноизследователска и развойна дейност винаги е била с най-голям приоритет в Zimmer MedizinSysteme. Всеки продукт е създаден по строг научен начин и същевременно свързан с практиката. Като средна по размер компания базирана в  иновативния регион Улм / Нов-Улм, поддържаме културата на взаимоотношения с болниците, лекарите, физиотерапевтите и нашите служители по специален начин.

Медицински прогрес, надеждна технология, добър дизайн, лесни за използване и отлично обслужване са типичните характеристики отнасящи се за Zimmer MedizinSysteme.

 • Instagram
 • Facebook
header-logo.png

AGNES MEDICAL

Радиочестотата Agnes (RF) е въведена в глобалните естетически практики за минимално инвазивни дерматологични процедури. След одобрението от FDA на САЩ през 2017 г., Agnes RF е приет в пластичната хирургия, дерматология и естетични практики, като основна технология на нехирургичните естетични процедури. Защитните характеристики на микроизолацията и дължината на електрода са разработени в продължение на две десетилетия клинични проучвания от нашите ключови лидери на мнения в световните практики. Игли с различна дължина и конфигурация позволяват на персонала Ви да персонализира лечението въз основа на уникалните нужди на пациента.

 • Instagram
 • Facebook
logocolor900%20(2)_edited.png

STRATPHARMA

Специализирани в разработването и комерсиализацията на медицински изделия за дерматология, пластична хирургия, изгаряния, радиационна онкология, лечение на рани и белези. Нашите продукти са нов тип превръзки за рани, които започват като гел, след което изсъхват, за да образуват превръзка от силиконов гел, докато са на кожата или раната.

 • Instagram
 • Facebook
image001_edited.png

PROMOITALIA

Повече от 20г. Promoitalia е синоним на качество и иновация в областта на естетичната медицина и пластична хирургия. 

Пълна гама от екслузивни продукти за мезотерапия и пилинг от PQAGE, резултат от задълбочени и високотехнологични проучвания. Формулите са изключително богати на антивни съставки, гарантиращи дългроайни и забележителни резултати.

 • Instagram
 • Facebook
bottom of page